Dansk Vandrelaugs Genforeningsvandring

Lokation
Skibelund Krat

Kategorier

I Skibelund Krat lige nord for den gamle grænse vil vi besøge pladsen, hvor der hvert år med udsigt til Nordslesvig blev afholdt folkefester, som kulminerede i 1920. På selve pladsen vil vi få fortalt historien om de mange skulpturer, der pryder stedet.

Fotograf Lasse Olsson for DGI.

2 thoughts on “Dansk Vandrelaugs Genforeningsvandring

1. niels Asmussen

Hej Skibelundforeningen.
    Som en af turlederene på DVL s vandring vil jeg lige oplyse, at det er rigtigt nok , at vi arrangerer en vandretur for øvrige medlemmer i Dansk Vandrelaug.
    Men jeg må lige komme med en berigtigelse.Turen strter 9.7. kl. 12.00 fra Vester Vedsted kirke og slutter 12.7 . på Frederikshøj, hvor vi vil se Genforeningsmuseet. Vi bor første nat på Ribe Vandrehjem og de to næste nætter på Skibelund hotel. Vi regner med, turen bliver på ca. 70 km , og vi går prøvetur en gang i foråret. efter denne sender jeg en besked til foreningen. Mvh. Niels.

Svar
    1. Finn Rasmussen Forfatter

Hej igen.
      Tak for din berigtigelse. Den ordner jeg på hjemmesiden – og ændrer evt. andre ting, når jeg hører fra dig efter prøveturen.
      Med venlig hilsen,
      Finn Rasmussen.